Rólunk

Koncepció és filozófia

A N.O.R.T. Complex Football egyéni- és kiscsoportos képesség- és személyiségfejlesztő műhely, amely az életkori sajátosságok figyelembe vételével a kisgyermek kortól a felnőtt sportolókig személyre szabott edzésterv alapján dolgozik. A műhely képzési metodikája az egyéni képességek tréningezését határozza meg, koncepciója a személyiséget alkotó alapképességek rendszeréből indul ki: a kognitív, pszicho-motorikus (kondicionális és koordinációs), illetve a kommunikatív képességek fejlesztésére fókuszál sportág specifikus környezetben. A képzés a sportszakmai célok mellett jelentős figyelmet fordít a résztvevők önbizalmának építésére, személyiségének fejlesztésére, így a magabiztos, önbizalomtól duzzadó egyéniségek kiteljesedésében is segítséget nyújt.

Foglalkozásaink

2017 júliusában alapított műhelyünk szolgáltatásait és létszámát tekintve is folyamatosan bővül. Jelenleg több mint 30 egyesület 300 sportolója látogatja foglalkozásainkat. Edzéseink létszáma limitált, maximum 2×8 fő, időtartama 60 perc. A csoportos fejlesztések mindig két edző jelenlétében valósulnak meg. Tréningjeinket Budán, a Mammut bevásárlóközponttól 5 percnyi sétára, a Millenáris park mögött, a Marczibányi Sportcentrumban (II. Marczibányi tér 16.) tartjuk hetente 3 időpontban,  csütörtökön, illetve vasárnaponként.

Innovatív eszközök és képzési metodika

Folyamatosan fejlődő világunkban innovatív módszerekkel igyekszünk fejleszteni a személyiséget alkotó képességeket, amelyek képzési rendszerünk kiindulási alapját szolgálják. Műhelyünk speciális tematikát követ. Többfunkciós célfelületekkel, saját fejlesztésű és szabadalom által védett fényforrásokkal komplex módon valósítja meg a sportolók fejlesztését, amelyben a kognitív-, pszichomotorikus, és kommunikatív szegmens együtt jelenik meg.