Rólunk

Bemutatkozás – koncepció és filozófia

A N.O.R.T. Complex Football egyéni- és kiscsoportos képesség- és személyiségfejlesztő műhely, amely az életkori sajátosságok figyelembevételével a kisgyermek kortól a felnőtt sportolókig személyre szabott edzésterv alapján dolgozik. A műhely képzési metodikája az egyéni képességek tréningezését határozza meg, koncepciója a személyiséget alkotó alapképességek rendszeréből indul ki: a kognitív, pszicho-motorikus (kondicionális és koordinációs), illetve a kommunikatív képességek fejlesztésére fókuszál. A kiscsoportos és egyéni képzésre specializált műhely további célja egy olyan irányú nevelés segítése, amely nem csak élsportoló, hanem társadalmunk bármely terén helytálló, egészséges, önbizalomtól duzzadó egyén nevelésében nyújt támpontokat. 

Foglalkozások, helyszínek és időpontok

2017 júliusában alapított műhelyünk szolgáltatásait és létszámát tekintve is folyamatosan bővül. Jelenleg több mint 20 egyesület 150 sportolója látogatja foglalkozásainkat. Edzéseink létszáma limitált (maximum 9 fő), időtartamuk egy óra. A csoportos fejlesztések mindig két edző jelenlétében valósulnak meg. Tréningjeinket 3 különböző helyszínen, 10 időpontban tartjuk hetente.

Innovatív eszközök és képzési metodika

Folyamatosan fejlődő világunkban innovatív módszerekkel igyekszünk fejleszteni a személyiséget alkotó képességeket, amelyek képzési rendszerünk kiindulási alapját szolgálják. Kutatások, tanulmányok figyelembe vételével magunk is modern segédeszköztárral dolgozunk. Ezek alkalmazása több évtizedes sportolói és edzői múltból származó tapasztalatok alapján történik. Koncepciónk hazánkban és más országokban, világrészeken profi sportolóként eltöltött idő, majd edzői tanulmányok elvégzése és gyakorló edzői munkásság nyomán fogalmazódott meg. Műhelyünk speciális tematikát követ. Többfunkciós célfelületekkel, saját fejlesztésű és szabadalom által védett fényforrásokkal komplex módon valósítja meg a sportolók fejlesztését, amelyben a kognitív-, pszicho-motorikus, és kommunikatív szegmens együtt jelenik meg a sportág specifikus képességfejlesztésben.