Compaya

Cégünk 2004-ben alakult egy testvérpár családi összefogásával. Vállalkozásunk célja a magyar játékpiac és játékélet fellendítése nagyobb kínálat létrehozásával. Egyre több Nyugat-Európában már ismertté vált társasjátékot forgalmazunk (SmartGames, Schmidt, Clics, stb). Küldetésünknek érezzük a készségfejlesztő játékok fontosságának növelését is.

Úgy gondoljuk, hogy „a játékon keresztüli tanulás a gyermekkori fejlődés egyik legfontosabb szakasza. Ezen keresztül megismerhetik a kognitív, társadalmi és nyelvi készségeket, és kiépíthetik a szükséges önbizalmukat.”

SmartGames

A SmartGames, világszerte vezető, a többszintű logikai játékok piacán. A díjnyertes termékeink minden korosztály számára tartogatnak kihívásokat, a nagyon könnyűtől a nagyon nehéz feladatokig.

Minden játéknak egyedülálló és innovatív játékszereplője és témája van, amik a fiúk és lányok számára egyaránt vonzóak. Az utazási, a kompakt és az asztali kiadások is kiváló minőségű műanyagból vagy faanyagból készülnek.

Minden SmartGames játék különböző kognitív készségeket fejleszt, azáltal, hogy a játékosok megoldják a feladatokat. Ennek kiválasztásához segítséget nyújt a doboz oldalán található táblázat.

 

SZOCIÁLIS KÉSZSÉGEK

 

A SmartGames egyéni játék… de ez nem jelenti azt, hogy csak egy játékos tud részt venni a feladatok megoldásában. Valójában: az együttműködés a SmartGames élményének kulcsfontosságú része. A szülőket és a tanárokat arra ösztönzik, hogy játszanak gyermekeikkel és diákjaikkal, kérjenek visszajelzést, és motiválják Őket. Az idősebb gyerekek arra próbálják rávezetni a fiatalabbakat, hogy közösen találják meg a megoldásokat.

 

NYELVI KÉPESSÉGEK

 

Sok SmartGames játék ösztönzi a korai nyelvi készségek fejlesztését. Például a Bunny Boo és a Hófehérke és a hét Törpe ösztönzik a „KINT”, „BENT”, „FÖLÖTT”, „ALATT” és más fogalmakkal kapcsolatos kommunikációt. Olyan játékok, mint a Trükkös teher, csodálatos lehetőségeket kínálnak a színekről és formákról való kommunikációra.

 

A MEGBÍZHATÓSÁG ÉPÍTÉSE

 

Mivel a játékfejlesztés az egyik legörömtelibb dolog, amit látunk, az az elégedettség, amelyet a SmartGames játékok feladatainak megoldása során érünk el.

Másképpen fogalmazva: a fiatal játékosok megtanulják, hogy a gyakorlat és a koncentráció révén képesek fejleszteni a komplex problémák megoldásához szükséges készségeket.